Categories
Bisnes Masa PKP

PKP & AG Nutrition

PKP DAN BISNES AGNUTRITION

Assalammualaikum semua

 

Salam pkp

Salam Duduk rumah

Salam Stay at home

Salam Tarik Rezeki

 

Allhamdulillah harini genap sis yana dalam perniagaan ini selama 11 bulan  sahaja allhamdulillah selama 11bulan  dengan hanya merebut peluang ke platform Ag Nutrition ini sahaja telah mengubah kehidupan sis yana dan rakan rakan seperjuangan yang pada mulanya ramai consumer yang hanya nak sihat, nak makan multivitamin, nak tegang, anjal, sihat, nak buang radikal bebas, awet muda sahaja kata orang cuba-cuba try try gitu.

 

rezeki tidak pernah salah alamat harini sis yana telah mendapat kesihatan n kulit yang sihat disamping mendapat pendapatan sampingan sebanyak rm40k lebih allhamdulillah syukur… walaupun dalam musim #pkp pun boleh jana pendapatan cash hari hari fuhhh… bukan sis yana seorang sahaja yang dapat tetapi rakan rakan seperjuangan juga turut mendapat income 5 angka sebulan & cash hari hari disini

 

Bulan March sahaja pendapatan rm52k walau sudah 2 minggu duduk rumah akibat lockdown dan total sales bulan march sahaja RM600 ribu.

 

Luarbiasa !! kerana di AG Nutrition memberikan anda pelbagai benefit seperti

 

Mengapa perlu bersama kami join Projekcashharihari2020

 

💃Product supplement no 1 di Malaysia yang ada anti oksidant kesihatan & kecantikan menggunakan 2 teknolgi terbaik di dunia

💃Beribu Testimoni

💃9 bulan sudah RM25Juta sales

💃9 Bulan sudah menebusi 19 buah negara

💃100% Payout

💃Cash Hari2

💃Modal sekali untung berkali2

💃Laku keras

💃Repeat order tinggi

💃Margin profit besar

💃High Demand

💃Lepas Raya Grand Launching

💃Sentiasa mendapat customer baru secara auto

💃Bimbingan Online n offline yang padu diberikan secara percuma

💃Duta Artis ternama Amy Mastura

💃Lepas Raya akan naik Billboard di Highway

💃Masuk Segmet 5 minit terawal berita tv

💃Masuk Siaran Radio

💃Masuk Siaran Rancangan TV

Semunya tersedia buat usahawan bersama kami sebab tu income mudah & mencanak2 naik sebab sokongan kuat diberikan buat team kami Alpharich69 . Jomm join sis yana bantu anda, Support team power anda buka berseorangan tetapi bersama2 team yang padu💪💪💪💪 BIG WAVE IS COMING!! yes something BIG is coming 💃💃💃💃💃

Pencarian Stokis dan agen dibuka sekarang untuk menjadi Stokis dan agen terawal anda hanyalah perlu memilih pakej seperti dibawah modal ini hanyalah sekali seumur hidup sahaja ya.

 

➡️PAKEJ TERKINI KEAHLIAN MALAYSIA

✔Partnership Basic 👉🏼 RM300 dapat 2 kotak

✔Partnership Premium 👉🏼 RM1200 dapat 8 kotak

✔Partnership Elite 👉🏼 RM3600 24kotak free 1 kotak total 25 kotak

Harga jual sekotak RM170

Harga Ahli RM120

 

➡️PAKEJ TERKINI KEAHLIAN SPORE/BRUNEI

✔Partnership Basic 👉🏼 RM315 @ $110 dapat 2 kotak

✔Partnership Premium 👉🏼 RM1260 @ $441 dapat 8 kotak

✔Partnership Elite 👉🏼 RM3780 @ $1323 dapat 24 kotak

Harga jual sekotak $65

Harga Ahli $44.1 (usd31.5 point)

 

Jom sis yana bantu anda meroket juga berbiz secara online sahaja walau dari rumah pun masyuk. Teknik tarik pelanggan dan cara jawab pm pelanggan kita lakukan live setiap malam call saya sis yana 0196668607.

 

#alpharich69

#cashharihari

#projeklockdown

#stayathome

#dudukrumah

#whatsapp0196668607

Assalamualaikum salam jumaat .

Harini jumaat. Dah lama rasanya sis yana tak mention ttg diri sendiri. Sis yana selalu beri inspirasi kat anda semua bagaimana team team sis yana, 90% di monopoli wanita hebat. Allah jadikan semua kami hebat bersebab. Tq Allah.

Perniagaan ni indah. Kalau kita jujur, yang indah2 aje kita dapat. Tak salah rasanya kita nk beri inspirasi pada org. Bak kata ustaz ebit lew kita jadikan media sosial kita ni tmpt bermanfaat, ajak lebih ramai org berjaya, bila ada income dapat bantu keluarga, dpt lebih bersedekah.

Kalau sebelum ni selalu sedekah rm10 mungkin boleh bersedekah rm100 selepas mula berniaga. Makin seronok bila circle2 rakan niaga kita saling mengingatkan ttg kebaikan.

Memang seronok dan untung sgt bila team #alpharich69 ni bukan hanya ttg bisnes sahaja. Kami kadang berbual ttg dunia, akhirat, kadang serius dalam kelas , kadang di paksa buat video , tapi semua enjoy.

Alhamdulillah Allah mmg baik. Walaupun ada yang masih tak nak amik tau apa yang sis yana buat , takpe janji kami tidak henti beti manfaat kesihatan badan dan kesihatan poket.

Ajaib sungguh musim pkp tambah pula bulan ramadhan ramai boleh buat pendapatan luar biasa . Kalau nak tau lebih jangan segan silu bertanya.🌹🌹⤵️⤵️⤵️⤵️