AG NUTRITION INTERNATIONAL

Rasai Nikmat Kehidupan Sebenar

AG NUTRITION INTERNATIONAL
Menawarkan produk pemakanan Nutrisi Kesihatan dengan ramuan semulajadi yang terbaik dengan teknologi terkini. Kami terus maju kehadapan dengan Misi dan Visi untuk membantu ramai orang menikmati kesihatan dan bersama menjana kejayaan.

Kami bawakan kepada anda, bagaimana AG NUTRITION menggunakan Anugerah Sumber Alam untuk melahirkan produk terbaik untuk anda. Kehidupan hari ini menjelmakan kerisauan tentang kualiti tahap kesihatan dan permasalahan kecantikan keseluruhannya. Saksikan bagaimana kami menghasilkan produk terbaik demi merealisasikan impian anda untuk kekal sihat, cantik dan bertenaga. AgCERA terhasil dengan penggunaan teknologi Ceramocides dan Hytolive dari Perancis dan Sepanyol.

APA ITU CERAMOCIDES?

8 daripada 10 sukarelawan yang terlibat dalam kajian, merasakan perubahan yang ketara selepas mengambil Ceramosides. Ceramosides adalah sumber ‘ceramides’ kepada kulit. Sumber ‘phytoceramides’ berasal dari gandum bertindak meningkatkan kelembapan, mengurangkan kedutan, dan menegangkan kulit. Ujian-Klinikal terbukti memberikan keputusan luarbiasa dalam tempoh seawal 15 hari. Ianya 100% dihasilkan dari sumber tumbuhan dan bebas dari Gluten, GMO, aditef dan bahan pengawet.

TEKNOLOGI HYTOLIVE

Diluluskan oleh European Food Safe Authority(EFSA). Hydroxytrosal adalah anti-oksidan semulajadi yang paling tinggi saat ini. Kajian yang didokumentasikan telah mengesahkan feadah kesihatan seperti anti-radang, anti-bakteria, anti-oksidan, anti-kanser dan kardioprotektif.

AG Nutrition di tubuh kan pada May 2019 milik bumiputra dan diterajui oleh 3 orang anak muda iaitu En. Hafiz Salleh, En. Faiz Salleh dan En. Fahmi Azmi.

Ketiga² pengasas telah membuat langkah pertama untuk menyertai syarikat jualan langsung sebagai pendapatan kedua melalui kerja keras dan dedikasi. Mereka telah berjaya mencipta kejayaan di dalam industri jualan langsung. Selepas hampir satu dekad pengalaman di dalam industri jualan langsung, mereka berjaya menubuhkan AG Nutrition International Sdn Bhd.

Moto syarikat AG Nutrition adalah #transformingpeople 

Selari dengan misi ketiga² pengasas adalah untuk mentransformasikan kehidupan orang ramai dengan menyediakan produk makanan kesihatan berkualiti tinggi dan peluang perniagaan sebagai pengedar bebas di seluruh dunia.

PRODUK AG NUTRITION

AG Cera

Kami membawakan bahan terbaik yang ditawarkan oleh alam semula jadi digabungkan dengan teknologi dalam makanan tambahan, AG Cera berfungsi dengan mempromosikan kemampuan tubuh badan untuk mengekalkan dan memperbaiki dirinya sendiri. Bahan terbaik yang terdapat dalam produk ini akan memberikan anda kesihatan yang lebih optimum untuk kelihatan lebih baik, merasa lebih baik, dan kehidupan lebih baik.

  • CERAMOSIDES
  • HYTOLIVE
  • SAKURA EXTRACT
  • CURCUMIN
  • GYMNEMA SYLVESTRE
  • POMEGRANATE
  • MIXED BERRIES
  • WHITE PEACH

AG Drink

Nikmati rasa kopi organik premium yang kaya dengan ramuan pemakanan hebat Ginkgo Biloba, Omega 3 (MEG-3) dan Stevia. Membangkitkan deria anda dan mulakan hari anda dengan AG Drink. Pilihan yang lazat dan sihat.

  • GINKGO
  • MEG - 3 (OMEGA 3)
  • STEVIA

Testimoni

[CYST HILANG DALAM MASA #2 MINGGU SAJE😱 🔥]

Saya disahkan ade ketumbuhan cyst sepanjang hampir 5cm..Doctor mengesahkan yg saya ni perlukan masa 3 bulan utk sembuh.. Tp bila dapat tau tentang kehebatan produk viral #AGCERA terus saya cube dan tawakal pd Allah swt.. Apa yang dia harapkan atleast ukuran cyst tu berkurangan..

Tapi, sesuatu yg X diduga berlaku.. Betul-betul mengejutkan! Alhamdulillah.. HANYA DALAM MASA 2 MINGGU SAHAJA doc mengesahkan cyst tersebut HILANG sama sekali!!😱Segalanya dengan izin Allah.😍. Alhamdulillah, saya dah kembali sihat dr penyakit yang digeruni oleh semua wanita.. Jom share @ sebarkan kebaikan agcera ni. Moga dapat membantu sapa2 saja yang sedang bergelut dengan cyst ni.
pn. rahimah
Happy saya tengok ibu mertua saya dah sihat. Pengguna AG Cera tegar.

Nak jadikan cerita pagi tadi mak mertua nak buang air besar dia minta pimpin ke toilet sebab mata dia tak nampak. Apa yang buat saya teruja dan terkejut adalah dia pegang dan berpaut pada tangan saya biasanya kita kena bantu angkat badan dia sebab dia ada masalah arthritis.

Tapi dia dah ada upaya dengan pantas untuk bangun dan boleh paut pegang tangan kita. Terkejut lagi tengok dia dah boleh jalan laju dan badan dia dah tegak.

Biasanya dia jalan dengkut2 slow2 ni sekarang jalan dah laju sama macam kita.

Badan pun dah lurus dulu bongkok T. Kasih AG Cera
pn. jamaliah
Ada perubahan. Mata yang pedih-pedih dan berair. Dah berkurang. Badan agak panas dan bila badminton, peluh keluar banyak dan badan fresh.

Baru 3 sachet, hari yang ke-4. Syukur...Bangun pagi selalu pinggang belakang sakit. Kena take time. Baru turun katil. Tapi sekarang beransur berkurang. Syukur, syukur, syukur, pada tuhan.

Badan rasa ringan dan segar. Cuma kesan dari tindak balas proses kesembuhan agak terasa laa. Macam lenguh-lenguh dan sakit-sakit. Tapi ke arah membaik.
Pn. Ramziah
Hi testimony from me myself. I selalu gastric teruk sebelum ni. If tak jaga pemakanan memang akan datang gastric.

After consume AGCera for 5 days, until now, tak pernah gastric sudah even makan acidic food. The healing process for 3 days, tiap pagi akan keluar air masam-masam and after that takde sudah. If continue consume ag, whenever makan acidic food, besok pagi tu akan keluar juga air masam tu dari mulut. Tapi gastric tu memang tak serang dah.
Pn. Rosnah
Kakak kroza bagitau, arini migrain dia. Gastrik dia, sakit-sakit belakang dia dah beransur pulih. Dia memang suka dengan ag ni. Nak konsisten makan.
Pn. Kroza

elalu org tayang cash dgn stereng kereta

Kita tayang CHQ bernilai RM120k transfer ke AG NUTRITION ok ke sangat ok!!!

Tahniah semua team #ALPHARICH69 korang semua meletop kebabom selang dua hari terpaksa bank in CHQ 6 angka ke AG

Jom sapa sapa nak join bis alaf baru ni kena join dgn team terpantas tapi senyap buat kerja !!

#alpharich69
#agentstokisdiperlukan
#agnutrition
#bisneshariharicash

AGENT MENJANA RM100- RM500 SEHARI #Agent_agcera diperlukan .

Klik link di bawah ⤵️⤵️

https://agnutritionofficialhq.wasap.my/

Sis yana nak bantu kekakak gegadis
Mommy2 di luar sana buat duit rm100-rm1000 sehari
✍🏻Kelas bimbingan percuma
✍🏻Tools percuma ✍🏻Testimoni luar biasa yg bukan di ada adakan semua dah tersedia
✍🏻 reward emas disediakan
✍🏻 penghantaran produxt pada customer di sediakan oleh company
✍🏻 hanya perlu ada internet dan handphone
✍🏻 3 angka sehari

Klik link di bawah ⤵️

https://agnutritionofficialhq.wasap.my/

Nak jadi stokis terawal? Meh pm

https://agnutritionofficialhq.wasap.my/

========================

Play video ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️

#stokisoriginal #AGCera #AGCerakualalumpur #alpharich69 #agcerashahalam #AGCeraklang #jomsihat #jombuatduit #testimoniAGCeraSISYANA #agentstokisdiperlukan #modalsekali #incomeharihari #hariharicash #agcerahq #agcerasisyana #agentdiperlukan #stokisdiperlukan
#dudukrumahbuatduit #covid19 #pkp

AGENT DIPERLUKAN!

KAMI MEMERLUKAN STOKIS DAN AGEN AGCERA DI SELURUH MALAYSIA-BRUNEI- SINGAPURA-INDONESIA

JOM SAPE NK JANA SIDE INCOME 3-4 ANGKA SEHARI DENGAN AGCERA SEPERTI STOKIS DAN AGEN2 KAMI?

JGN LEPASKAN PELUANG NI!! Kami Nak buka PENGAMBILAN 30 Org STOKIS dan AGENT seluruh MALAYSIA, SPORE, 

BRUNEI dan INDONESIA UNTUK JOIN BIZ KAMI

“JOM JANA 3-4 ANGKA SEHARI DENGAN AGCERA”!!!

WASAP SEGERA

https://agnutritionofficialhq.wasap.my/

January 2020
.
Selesai siang tadi membeli reward emas pada 14 org achiever JANUARY 2020. Rasa excited san tak sabar nak sampaikan pada semua. Tahniah kerana anda menjadi sumber inspirasi insan di luar sana yg ingin mnjadi usahawan hebat

Alhamdulillah berakhir january 2020 dgn penuh gembira dan bahagia bila mana semua distributor squad #alpharich69 yg baru bermula yang tidak pernah join mana mana bisnes mampu buat income 5 angka sebulan!
Satu pencapaian yg luar biasa hebat.

Tahniah di ucapkan kepada semua yg bekerja keras dan berganding bahu utk memajukan diri , membantu diri dan org di luar sana sihat poket sihat badan.
Yang teringin nak join bisnes serendah Rm300

Cepat cepat pm .
🔵bahan marketing di sediakan
🔵lambakan testimoni income dan product tersedia
🔵mentoring dan coaching dari leader2 hebat yg berincome 5 angka ke atas
🔵teknik menarik pelanggan terus ke wasap anda dgn mudah
🔵teknik closing sale power setiap hari di group wasap
🔵training di sediakan percuma setiap minggu
🔵reward emas dari kami
🔵bonus kereta 🔵9 penjuru bonus yg tak masuk akal
.
#alpharich69 #rewardemas #bisnespartnerdiperlukan #transformingpeople #agcera #gandumajaib #agcerasisyana

Assalamualaikum salam ramadhan 1 utk semua. .
Mesti ramai tertanya2 apa sebenar yg sis yana jalan kan. Money game kah? Investment kah! Scam tipu2 org kah! Sebab asyik tunjuk income hari hari! Datang dari mana untung nya tu?. Wah banyaknya kah!
Sis yana memang org product.
Sampai pak mertua sis yana penah cakap “hang ni kalau jual taik burung pun laku”😂🙈🙈
.
Tapi sis yana dan team jalankan perniagaan ni secara berjemaah. Tambahan pulak company ni mmg menitik beratkan peluang menjana pendapatan dan marketing serah pada kami sbgi independent distributor . .

Sebab tu la sis yana, nak u all tau bisnes ni sgt2 mudah buat kan u all bole tmbah2 pendapatan.

Sbb di bayar hari2 dan yg best dgn marketing power dari sis yana dan team mmg senang sgt u all buat income dalam musim #pkp. Sapa yang nak bagi kalau hari2 boleh dpt 3-4 angka.

Product u all tak yah bawak balik beribu2 lemon lepas tu stress nak habiskan. No! No! No! . Semua compay uruskan . U all nikmati bonus sambil baring2. .

Dgn syarat buat iklan yg sis yana ajar je. .
Jom layan video ni 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
. ====================================
.
📲 019 6668607
📲 019 6668607
📲 019 6668607
.

#stokisoriginal #AGCera #AGCerakualalumpur #alpharich69 #agcerashahalam #AGCeraklang #jomsihat #jombuatduit #testimoniAGCeraSISYANA #agentstokisdiperlukan #modalsekali #incomeharihari #hariharicash #agcerahq #agcerasisyana #agentdiperlukan #stokisdiperlukan
#dudukrumahbuatduit #covid19 #pkp #agentstokisdiperlukan #takperlurestok #stayhome #staysafe #covid19

DAH LAH SIANG JADI CIKGU, PART TIME BELAJAR MASTER PULA!

Bulan PERTAMA buat bisnes #AGCERA income RM3000
Bulan KEDUA, income #RM12000
Bulan KETIGA terus MELONJAK KE #RM35000😱🔥😍 So korang rasa best ke best bisnes agcera ni?
Inilah satu2 nya bisnes paling santai dan viral 2020
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
STOKIS DAN AGEN DIPERLUKAN SEGERA
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ .
📲 019 6668607
📲 019 6668607
📲 019 6668607

#agnutrition
#transformingpeople
#nakubahhidup2020
#stokisdiperlukan
#agendiperlukan
#alpharich69

agcera

MODAL KECIL, UNTUNG BESAR

agcera

BERIBU-RIBU TESTIMONI

t3

PRODUK LAKU KERAS & VIRAL

BIMBINGAN AKAN DIBERIKAN

Untitled design (23)

pRODUK LULUS KKM, HALAL & JAKIM

t7

REWARD DAN BONUS DISEDIAKAN

HUBUNGI AGEN TERDEKAT DENGAN ANDA UNTUK PEMBELIAN!

KL

Sis Yana: 019-666 8607
Shayful Ezmar: 019-6868627
Melia: 018-254 4009
Ina Umay: 014-734 4022 (Gombak)
Momoy: 017-330 2126 (Setapak)
Nana: 017-308 5462 (Kg Bharu)

Klang/Shah Alam/PJ

Dell adnan : 014-696 0921
En edd : 016 6653289
Mazni : 019 224 4446

KAJANG/BANGI
1. Noraneza hakak meletop : 019-248 0836
2. Watie Mansor : 012-320 7644

SEPANG

1. Noratika Amalina : 011-1212 9356
2. Faiz : 012-748 4208

NILAI
Awin : 011-3177 7686

PERAK
1. Aiman : 018-944 7619 (Slim River Perak)
2. EZZAH: 012-466 4244 (Tapah, Perak) 

KEDAH
1. Sanisah : 017-467 1399 (Sg Petani)
2. Kaneeta : 012-446 1198 (Jitra)
3. NANA: 011-1161 8016 (Alor star)

PENANG

1. Nuree : 014-308 5840 (Penang)

 

KUANTAN
Tengku Rara : 019-917 3685

JOHOR

1. Pn Elly : 012-781 4197

Megat Hafiz : 019-944 6659

Puan Rahani : 019-931 3379

Yahya Ishak : 6738657168

Weeda Rossi : +6591060102

Ingin Hubungi Kami ? Klik Button di Bawah!

FOLLOW US ON FACEBOOK: